loader image

Ποιοί είμαστε:

Οι βασικές αρχές μας:

Ικανοποίηση συνεργάτη

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη συνεργασία με τους πελάτες μας, ώστε να είμαστε ο κατάλληλος “σύμμαχός” τους από την αρχή έως το τέλος κάθε έργου.

Εστιάζουμε στη μελέτη ενός έργου αφού πρώτα αφουγκραστούμε την επιθυμία του πελάτη μας και οργανώσουμε μαζί το γενικό πλάνο της πορείας του. Στη συνέχεια καταγράφουμε αναλυτικά τις εργασίες και το έργο εξελίσσεται και ολοκληρώνεται σε απόλυτη συνεργασία και σύμπνοια με τον τελικό αποδέκτη.

Ποιότητα του υλικού εξοπλισμού

Επιλέγουμε υλικά πιστοποιημένα, κορυφαίων οίκων, τα οποία έχουμε ήδη αξιολογήσει χρησιμοποιώντας τα σε σειρά έργων, βασίζοντας την εμπιστοσύνη μας στη συμπεριφορά τους ‘on site’. Στόχος μας είναι η ποιότητα της εκάστοτε εφαρμογής και η αντοχή στον χρόνο. Προσδίδουμε με αυτόν τον τρόπο υπεραξία τόσο στην μελέτη όσο και στην κατασκευή κάθε έργου.

Συνεχής επίβλεψη εργασιών - Εμπρόθεσμη παράδοση

Θεωρούμε σημαντικό παράγοντα την συνεχή επίβλεψη των εργασιών από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Έχουμε επενδύσει στους ανθρώπους μας ώστε κάθε πελάτης να απευθύνεται ανά πάσα στιγμή στον υπεύθυνο έργου και να επιλύουν άμεσα και αποτελεσματικά όποιο ζήτημα προκύψει.

Η εμπρόθεσμη παράδοση των έργων είναι άλλη μια βασική αρχή μας που στοχεύει να αναδείξει τον επαγγελματισμό και την ικανότητά της Hydron να αντεπεξέρχεται σε δύσκολες και απαιτητικές εργασίες με πιεστικό χρονοδιάγραμμα.

Ασφάλεια στην κατασκευή

Η ασφάλεια σε κάθε εφαρμογή μελέτης ενός έργου πραγματοποιείται από το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας. Λαμβάνουμε υπόψη αυστηρά τις προδιαγραφές, σεβόμαστε τη νομοθεσία και τους κανονισμούς, όχι μόνο κατά την εκπόνηση κάθε μελέτης αλλά και κατά την υλοποίηση της.

Η κάθε εφαρμογή επομένως πραγματοποιείται βάσει όχι μόνο της εκάστοτε μελέτης αλλά και των γενικότερων πρωτοκόλλων και προτύπων κατασκευής που ισχύουν σε όλα τα ανεπτυγμένα κράτη.

Υποστήριξη μετά το πέρας των εργασιών

Στόχος μας για το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο έργο είναι η υποστήριξή του και μετά το πέρας των εργασιών, το γνωστό σε όλους ‘after sales support’.

Τούτο το θεωρούμε βασικό πυλώνα της ευρύτερης συνεργασίας με τον πελάτη μας, ώστε να βιώσει ιδανικά την πορεία κατασκευής νιώθοντας οικεία και άνετα με το έργο που θα παραδοθεί σε αυτόν απολαμβάνοντάς το για πολλά χρόνια μετά την περάτωσή του.

Αναζήτηση καινοτομίας

Η αναζήτηση νέων τεχνολογιών και καινοτομιών στον χώρο που εργαζόμαστε αποτελεί για εμάς μοναδική ευκαιρία για δημιουργικότητα και ανάπτυξη.

Παράλληλα κατά την εφαρμογή τους προσφέρουμε στο συνεργάτη μας μοναδικές και εστιασμένες λύσεις στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις, εμπνέοντας και εκπληρώνοντας τις προσδοκίες του.

Η επιλογή εναλλακτικών και όχι απαραίτητα στερεότυπων λύσεων ξεκινά από την αρχή του έργου και συνεχίζει μέσα από το χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης.

Λίγα λόγια για
τον ιδρυτή:

Κωνσταντίνος Πιπιλιός

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Κωνσταντίνος Πιπιλιός.

Ο Κωνσταντίνος μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία του και έχοντας στο βιογραφικό του πολλά μεγάλα έργα υποδομής γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική κατασκευαστική αγορά και ιδιαίτερα το χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών.

Από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρας τον απασχόλησαν οι παρακάτω τομείς μέσω των οποίων θέλησε να προσδώσει στην αγορά μια νέα πνοή και να την προσεγγίσει με διαφορετικούς όρους. Οι αξίες του μετουσιώθηκαν σε στόχο της εταιρείας και προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

  • Η αγάπη για δημιουργία
  • Η σχέση εμπιστοσύνης και κατανόησης με τον πελάτη
  • Ο επαγγελματισμός στην εκτέλεση της εργασίας
  • Η συνεχής αναζήτηση της καινοτομίας και η πρακτική εφαρμογή της

Εργαζόμενος εντατικά από το 1999 στον κατασκευαστικό τομέα ιδρύει το 2010 την εταιρεία Hydron και με τα άρτια αποτελέσματα της δουλειάς του κατάφερε να κτίσει ένα δίκτυο πραγματικών συνεργατών.

Οι άνθρωποί μας:

Εξειδικευμένο προσωπικό

Η HYDRON απαρτίζεται από προσωπικό με πολυετή εμπειρία.

Εστιάζοντας και επενδύοντας στην υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευσή τους επιτυγχάνουμε μοναδική ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα της εργασίας μας.

Δίκτυο συνεργατών:

Στην προσπάθειά μας να στερεωθούν τα βήματά μας στον κατασκευαστικό τομέα της χώρας και όχι μόνο, κατορθώσαμε δυναμικές συνεργασίες, με μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους, όπως οι:

eretbo
eretbo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μύρωνος 23, Τ.Κ. 17343, Άγιος Δημήτριος
Αγοράτου 4-6, Τ.Κ. 18533, Πειραιά
email: [email protected]
τ. 2162023920, 2169390100 • φ. 210 3000178

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ    ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ    © 2024    Created by: shape.com.gr